Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ecco Homo - Ecco Teo

Mallorca 2008-09-11. Monolog med Gud på ett pissigt hotellrum kl. 04.48.



Du skapade människan till Din avbild, n'est-ce pas?
Och erkänn, Du såg bara en djupt förvirrad varelse




Du drog bort fort som fan från brottplatsen, chicken shit asshole!
Blanda jord och hembryggt är ingen snygg grogg!




Jag bär alltid spegelglasögon


Så gör ju Du Gud


Vem viker ner blicken sist?





Din ödmjukt avbildade tjänare,
sedan Adam-frös-ihjäl utanför Eden

 

 




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 509 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-18 00:03



Bookmark and Share


    Bellissima
Fan, vad bra!!! Applåd!
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna