Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen kom


Regnet föll



så mina tankar skulle bli rena


solen sken



så mina rädslor skulle torka ut



dimman kom



så mina föreställningar skulle suddas bort



vinden kom
´


så mina tårar skulle blåsa iväg



mörkret kom



så mina ögon fick vila en stund




månen kom



så mina monster försvann i skenet




och



dagen kom





så mitt bröst fick andas på nytt




Fri vers av Havanna
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 11:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Orden kom så att du kunde skriva denna fina dikt.
2008-09-18

    Bellissima
Och nu kom jag... och fick läsa din fina dikt! Vackert!
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna