Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många pumpor kommer ändå sova på trappans gråa sten


Solen kommer ändå skina
och många fina sommardagar
kommer ändå bära
ljuset med sig i sin famn

Snön kommer ändå falla
och många snöänglar
kommer ändå flyga
över ängarnas öppna vidder

Löven kommer ändå yra
och många pumpor
kommer ändå sova
på trappans gråa sten

Regnet kommer ändå ösa
och många droppar
kommer ändå smakas
av min tungas salta smak

Ljuset kommer ändå lysa
och många dagar
kommer ändå springa
över timmarna som går och går




ändå



fast du är borta
fast du har gått
fast du har lämnat mig
för andra sidan



Solen kommer ändå skina
och många fina sommardagar
kommer ändå bära
ljuset med sig i sin famn


ändå




Fri vers av Havanna
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-18 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna