Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att följas åt betyder inte att man alltid måste göra allting tillsammans


I mina fotsteg

Om du väljer min väg
ska du inte behöva gå i mina fotsteg...
utan fri att sätta dina avtryck lite som du vill

vandra gärna lite vid sidan om, gå före ibland
och om du halkat efter...
ska jag lugnt vänta på dig
du finns ändå alltid vid min sida




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 515 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-18 14:21



Bookmark and Share


  Connie
Underbar tänkvärd text som visar hur man ger trygghet utan att minska friheten!
2020-08-02

  Michaela Dutius
En dikt som jag tar till mig oavkortat....tack för fin läsning
2008-09-28

    sunnanvind
Så trygg förvissning du ger här!
2008-09-21

  Epione VIP
Jag tänker på mitt barn när jag läser denna dikt.
Så vill jag tänka.
Jätte fin dikt detta..
lite som en bön..
2008-09-21

  Gunilla VIP
Så fin!
Avundsvärd
färdkamrat!
2008-09-20

  lyckeli
Trygga ord..
2008-09-20

    ej medlem längre
Du är inne på rätt väg.. att ge sin partner frihet att gå sina egna vägar.. och ändå vandra tillsammans. Det känns rätt.
2008-09-18

  Sladjana Zubcevic
"ska jag lugnt vänta på dig
du finns ändå alltid vid min sida"
Djup och vacker...
Så vackert skrivet!
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~