Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan

Den där stunden av hat
av åtrå till något annat än oss
den där stunden av
skjut dig i skallen eller
älska mig
kastar en skugga över
vårt fortsatta liv
tillsammans



Jag bär din tyngd
du bär min
du bär min skuld
jag bär din

jag bär din rädsla
du bär min
du bär mina tårar
jag bär dina

och

jag bär din ring
du bär min
du bär mitt namn
jag bär ditt


jag bär dina rötter
du bär mina
du bär mitt hjärta
jag bär ditt


men



den där dagen
av hat
av åtrå till något annat
än oss
den där dagen
av skjut dig i skallen
eller älska mig
kastar än skugga
över vårt liv.




Fri vers av Havanna
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-19 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna