Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intervju hos syokonsulenten


Idag ska jag på intervju - på mitt jobb


det känns lite som ett samtal med en syokonsulent i högstadiet
jaha....vad vill du bli när du blir stor

mmmm jag vill dansa balett - eller jobba med tigrarna på kolmården


Jag vet faktiskt inte vad jag vill - i min vuxenvärld

Det är så strategiskt, så analytiskt, så tråkigt

Koordinering - Projekledning - Styrning


Jag vill vara fri och kreativ

komma på galna ideer och koncept

Jag vill inte vara vuxen alls - om jag ska vara helt ärlig



Om nån vet vad den tjänsten kallas så vet ni var jag finns



PS. Jag kan dansa oxå.............















Fri vers av Nova-Liv
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-19 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv