Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älska


Dikt av kärlek

Min demon talar ibland,
talar mig bort från dig,
när du ser ut över fältet,
lite över, lite förbi mig.
Jag vet även din demon talar,
men lite högre.

Du vet var och vad
mina hemligeter rymmer.
Du vet var mina fötter styr
mig kall majmorgon.
Du vet var mina ögon flyr
en ensam novembernatt.

Vårt förhållande är
likt livet på minfältet.
Var steg vi tar
kan explodera.
men de som inte gör,
är steg rakt in i himlen.

Men dotter av himlen:
Inget vållar mig mer smärta
en speta i din lilltå.
Men vackra solfrö:
Inget vållar mig mer smärta
en speta i din lilltå.




Fri vers av Blåbärskungen
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-07-29 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskungen