Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att fångas av sin tillvaro


Luft

Dörren stangs
och allt bakom den
Nar väggarna byter plats
med tomrummen

Pa säkert avstånd
ser vi dem springa
fran ljudet
till tystnaderna

Men du - jag
gick till ljudet
Nu säljer jag luft
till de utan lungor

De skulle köpa allt
nar någon pekar på det
men alla mina fingrar är upptagna
med att fånga livbojor

Löften om att en dag fly
blandas med gruset
som utgör Themsens strand
långt fran utloppet till havet.




Fri vers av Blåbärskungen
Läst 256 gånger
Publicerad 2005-09-27 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskungen