Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2003-12-04


Är jag där igen?

Är jag där igen?
kanske, jag vet inte
vet ingenting
kan inte tänka
bara gråta

jag vill inte
jag hatar ju ...
kan inte ens nämna det
får inte
Hatar ni mig då?

jag önskar jag kunde
skriva vad jag hör
skriva vad jag känner
och skriva vad jag ser

skriver jag för dig?
aldrig
bara för mig mig mig
det är ju bara jag
som riktigt kan
förstå
vad det är jag menar
och vad det är jag känner

skriver jag för dig?
aldrig
men du får gärna läsa
och du får gärna tänka
tankar om vad som passar dig
men det är ju ändå
bara jag som riktigt kan förstå
hur jag känner
när allt är
såhär

Är jag där igen?
ja.
Hatar du mig nu?




Fri vers av mazlin
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-07-29 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mazlin