Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2003-12-04


Döden tog min hand

Jag kände hur döden tog min hand.
Han förde mig ner i ett rike så mörkt och kallt.
bakom varje träd som fanns där
kännde jag ondskan lura och hur mina krafter drogs isär.
överallt fanns bara fallna själar.
jag förstod att jag skulle bli fast där för evigt
och aldrig kunna återvända till glädjens vackra land.




Fri vers av mazlin
Läst 536 gånger
Publicerad 2005-07-29 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mazlin