Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll blir det inget!



Lampan i mitt rum
är släckt
på ett närmast bestämt
litet sätt
och över huvudet och
kroppen
jag min
osexiga långärmade
pyjamas trätt

kallt
stel
blundar hårt
mot kinderna

Täcket i vår säng
är insnott
instoppat kring min
hud
luften andas ivrig
väntan
rösten ger inte ett ljud

trött
trött
huvudet ligger
tungt
mot kudden

vill inte bråka
andas luft
av irritation
vill inte höra ditt gnäll
orkar inte diskutera
orkar inte ge dig mera

orkar inte behaga dig ikväll!




Fri vers av Havanna
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-20 14:58



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Fin text!
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna