Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla vet

utmed alla kala väggar, tomma blickar
skrapar jag efter tillit
på knä, på ödsliga golv och urvattnade jordar
ber jag mina ekande böner
här har alla varit men jag är själv

på gatorna, min blick mot asfalten
jag ger dig korn av grus
vill skriva så
som vi döms att leva

felställda frågor besvaras inte
inte undgår man sin förundran
nej, för vem gömmer man sitt varma tal
om ensamheten? Alla vet

jag har försökt nå Gud




Fri vers av Marta
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-21 13:33



Bookmark and Share


  Nasrin
Mycket starkt och fin skrivet!!!!
2008-09-22

  Gunilla VIP
...
jag har försökt nå Gud

Jag trodde det var
Gud som försökte
nå oss om vi 'bara'
öppnade oss för
den kontakten?

Alla vet

Tror inte 'alla vet'
undrar om 'någon vet'?

Starkt skrivet om sökandet!
2008-09-21

  DanSan
*****************************

WoooW det här är stakt och tilltalande
en bekännelse inför jaget . . .

Ensamheten som vandrar så långt utanför
och inanför sig själv, så starkt beskrivit
att det gör ont i mig

Denna text är nog bland de starkaste
jag läst om att gå inom och utanför
sig själv . . .

*APPLÅDER och ett starkt BOKMÄRKE*

Kommer att läsas många gånger, TACK
för läsningen vännen . . .

Kommer att tänka på Shakiras
"How do you do . . . "

********************************
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta