Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordjuice...



det känns som att tankarna bara har en väg att gå numera
ett välkomnande svart hål och vips så är de borta
inte ens mellanrummen finns kvar

du vet hur det känns i ögonen
sekunderna innan tårarna faller
det kliar lite och svider
fast mer behagligt än smärtsamt
det känns som känslor bakom ögat
stora ord som sållas ner och pressas samman
skalas ner tills kärnmeningen är det enda
och sedan smälter allt samman
formar tårarna som ligger där och väntar
bakom ögonen
tills spärrarna släpper

jag saknar den känslan

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-21 22:39



Bookmark and Share


  Матрёшa
finfint jonny!

Ja jag känner igen den känslan o saknaden...fint!!
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen