Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjutton stavelser när ljus bryter dis


ljus strimlar gryning
vishetens vila i dis

vaknar i vinden




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 392 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-09-22 10:17



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Very beautiful!

Ja, kort dikt
kort kommentar.

Men det gör
den inte sämre
för det.


Tack!

E
2008-09-23

  Quasimodo
Uppväckande och ljusskapande !!
2008-09-23

  Michaela Dutius
Helt underbar- synd att man inte kan applådera mer än en gång
2008-09-23

  © anakreon VIP
IBSM-applåd
(I begränsningen syns mästaren)
2008-09-23

  Eva Enjebo/Drugge VIP
mmmm
vilken vacker bild du gav mig
2008-09-23

  Maria Zena Viklund
ljuvlig!
2008-09-23

  Mona*
Ja det är något speciellt med de där mornarna, som vakna, men slumrar ändå tills solen bryter igenom.
2008-09-22

  Hannadraken
jo, gillar alla v:na. Det ger karaktär.
2008-09-22

  Bjarne Nordbö
Om jag fick bestämma, så skulle du aldrig få skriva mer än 17 stavelser i rad. Så tänkte jag innan jag kom på alla dina bra dikter, dina underbara noveller. Du är inget mindre än en mästare på ord. Detta ett lysande exempel.
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder