Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstruerad självinsikt...


för en många herrans år sedan
på en plats långt, långt borta
hände absolut ingenting
och sedan växte detta ingenting
till en köttig utväxt av ren och skär apati
med ett utseende som en ihoppressad gris
komplett med ett äpple av luft i käften
och små, äckliga, stirrande ögon
utan något specifikt mål eller en uns av självdistans

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen