Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man kreera ett ingenting?


ett litet mellanrum

flytande

mellan andetag och ord

det kväver

tystar

leker med sinnet

dånar och skriker

värdsligt

som vind

som vatten

som andetag

... av cement

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 113 gånger
Publicerad 2008-09-22 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen