Fråga utan svar. Som så ofta i livet....." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fråga utan svar. Som så ofta i livet.....


Frågan

 

även om du har
vänt mig ryggen

så kan det komma
en dag då du

behöver mig och
jag undrar om

du tror att jag
finns här då




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 09:08



Bookmark and Share


  Yvonne
Helt mänskligt att tänka så - och att faktiskt önska det för att då kunna "ge igen" och säga nej. Men av någon anledning tror jag inte att vare sig du eller jag ändå skulle säga nej om så vore. Vi är ju inte särskilt hämndlysta av oss.
Bra teman du tar upp. Applåd från mig.
2008-09-24

  Bibbi VIP
Jag tror bara Du själv kan svara på den frågan.
2008-09-24

  * Ammi *
ja oftast gör vi ju det .. konstigt nog
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP