Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aforism


Stackaren





En spammare är en stackare
som har glömt att han ville bli poet…







Dagbok av [jimmy]
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-23 18:02



Bookmark and Share


  [jimmy]
...fast han verkar tro att han är mästare på haiku, aforism och kritik...

fast han är bara en bland många spammare... stackarn
2008-09-25
  [jimmy]
[jimmy]