Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM projektet 10 nya aforismer



För elva dagar sedan lade jag ut min ”UTMANING”, att skriva sviter med (förslagsvis 10) nya aforismer (se: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=728843).

Jag satte också igång och fram till igår själv publicerat fyra sådana sviter. Men jag har inte sett att andra lyckats med någon… (Jag såg bara en dåre som skrev en enda rad, en förvrängd variant på en gammal aforism, men för reklamens skull satte ut mitt(!) namn i rubriken… det är INTE det jag menar med ”en svit av egna riktiga aforismer”...!) Men jag kan ha missat några… i så fall underrätta mig gärna om dessa!

Utmaningen gäller ännu – så sätt igång och skriv!

Men tills att det kommer seriösa försök från andra hejdar jag mig med mina bidrag… och påbörjar under tiden en ny serie av sviter av mina nya aforismer (skrivna sedan den 13/9, däribland också de som var med i de fyra nämnda sviterna) till en ny bok.


Så fortsätt eller sätt igång!




Övriga genrer av [jimmy]
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 13:16



Bookmark and Share


  [jimmy]
jag ser varje dag i min läsblogg...

att några illvilliga och avundsjuka dvärgar snokar runt mina texter - inte för att de uppskattar dessa, utan för att försöka hitta ett sätt att kladda ner dessa med sitt spam... men eftersom de är blockade tuggar dom bara fradga... och skriver utpekande skittexter någon annstans...

men att skriva 10 schysta aforismer som man kunde bedöma... svart på vitt... det vågar dom inte...
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]