Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avund...


jag är nog lite avundsjuk ändå

fast inte på dig

mer på färgen grönt

och den osynliga vinden

fast också...

men bara litegrann

på alla andra

och allt annat

som inte är här just nu

och tänker på

det jag tänker på

i mitt dumma huvud

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen