Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NYA aforismer äntligen...! sviten som var påtänkt redan för en vecka sedan!


DE SJU DVÄRGARNA




De Sju Dvärgarna
ger sig på aforismer och haikuer.
Jag hoppas de växer med uppgiften!


Att göra sig till en dvärg är lätt,
det motsatta är mycket svårare.


Det finns många dvärgkandidater.


Dvärgens långa skugga…

---

Du är inte dummare nu än för tio år sedan
men du kan uttrycka det mer kraftfullt nu.


Dumheten ger mening.


En dåre tror han parodierar någon
när han bara är sig själv.


Den dåre som lyckas spela normal är riktigt farlig.





Övriga genrer av [jimmy]
Läst 623 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 14:44



Bookmark and Share


  [jimmy]
och en bonus-aforism från tidigare...

"Surt - sa dvärgen om aforismen
när han inte nådde upp till den"
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]