Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke Vs. Känsla

Jag tycker att det är så svårt


att hitta en balans - mellan tanke och känsla


Min logik är det inget fel på - tvärtom


Jag VET om vad som är mest logiskt att göra och vad
som är mest sunt att agera utifrån


Men känslan låter sig aldrig styras av logik - den vill inte kuvas


Så det är så svårt att navigera


för kompassen och kartan är aldrig överens


jag tror att jag har lånat Jack Sparrows kompass


VET NÅGON VAR INSTRUKTIONEN ÄR




Fri vers av Nova-Liv
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-24 15:37



Bookmark and Share


  Blodros
...jag uppskattar din humor du har börjat ha med i dina texter.
like it!!
2008-09-27

    Stella Stol
NÄ, jag är hoppfullt vilse
2008-09-26

    Calin
Om du inte vet vart du ska kan varje stig leda dig dit.
bara ett litet tips från Instruktionsboken. Jag vet var den finns.
;)
2008-09-25

  lyckeli
Känner igen mig märkligt mycket....
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv