Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text som jag skrev till mitt ex.


Letters to you.



Du kanske ser allt det där bra i mig.
Men jag har hemska hemligheter.
Sånt du inte vill veta.
Sånt jag måste leva med varje dag.
Varje dag med smärta.

Jag önska att jag slapp att ljuga för dig. ._.
jag önskar verkligen det...

Jag kanske verkar som en glad tös.
men där ljuger jag för dig.

Jag är inte den ”rätte”
Ge upp hoppet om mig.
Det har jag redan gjort.
För några år sen. ._.




Övriga genrer av Ida.
Läst 212 gånger
Publicerad 2008-09-24 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida.
Ida.