Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker


Vacker dag,
Vacker männsika.

varför kan inte varje dag innehålla vackra saker?

Vacker hund,
Vacker, underbar dag.

Önskar att jag kunde vara vacker en dag.











Övriga genrer av Ida.
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-24 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida.
Ida.