Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej sjukdom.

hej sjukdom, kom.
du kom, du tog,
en del av mig.

hej sjukdom, kom.
du gav mig,
ett liv med pain.

hej sjukdom, kom.
gör det du ska göra,
med lilla mig.

hej sjukdom, kom.
ta mig hem,
nu.




Fri vers av Ida.
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-24 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida.
Ida.