Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord hur jag mår just nu.


bara problem

Vill bara gömma mig.
Allt känns så värdelöst.
Har aldrig tur med livet.
Ända gången jag hade tur med livet var när jag träffade Jens.
Alla andra verkar ha tur.
Varför får inte jag ha tur?
Blir så svartsjuk på dem som har jobb, egen familj, vänner.
Liksom vad har jag?
En söt pojkvän.
En familj som jag inte trivs i.
Inget jobb eller vänner.
Jag har bara problem.
Bara problem.

Kan inte läsa vissa ord.
Kan inte förstå en text innehåll.
Kan inte räkna matematik.
Pratar sluddrigt.
Hör dåligt.
Har ett litet ordförråd.
Har en depression som har varat i mitt liv i fem år om det inte är mer.
Panik, ångest har halvvägs försvunnit p.g.a. at jag inte går i skolan längre.
Döds längtan finns alltid kvar.
Tomheten inom mig finns hela tiden kvar.

Bara problem med mig.
Bara problem.




Övriga genrer av Ida.
Läst 192 gånger
Publicerad 2008-09-24 18:55



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Jag kan lova att du inte är ensam om det du beskriver
Att skriva kan vara en jättebra ventil för ens mentala hälsa

Välkommen till poeter :)

Anna-Karin
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ida.
Ida.