Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mundiarré

choklad som smälter är som hjul på en födelsedag.
Nu är jag inte så smart men mamma lovade mig kläder.
Jag har nu på min en twistermatta som jag har som klänning.

Blixt förfan!

Slååååå!

Man kan alltid vara sur!

men alla jävla grodor kommer och hoppar på mitt huvud!






Förstår du min frustration i allt arbete, jag drunknar i din mundiarré


men du?

Kom, och lova mig att älska mig trots min mundiarré!




Fri vers av ElinaO
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinaO
ElinaO