Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I djupet av mig själv


Jag svävar i en rymd av svart tomhet
Tyngdlös - Bekymmersfri - Fri

Jag upplever inget avstånd men jag vet att allt är oändligt

Jag är inte rädd - jag känner trygghet - det här är inte farligt

Jag löses upp och blir ett med tomheten

i tomheten finns ALLT - utan gräns - jag är fylld av allt i den svarta tomheten

Det är varmt och ombonat - inte alls kallt

jag vilar som i en trygg famn

Omsluten - Omhållen - Omtyckt

det är kanske det här dom menar när dom säger komma hem i sig själv
vila i sig själv

Jag behöver inget - jag behöver ingen

Bara vila i total harmoni

jag tänker för mig själv - Här tänker jag stanna

För all tid




Fri vers av Nova-Liv
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-24 20:36



Bookmark and Share


    Stella Stol
Så skönt
2008-09-26

    deb8
Låter underbart...något jag snuddat vid ibland i meditation...dina ord berör ungefär lika vackert som platsen du beskriver eller tillståndet snarare.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv