Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte så svårt att vara, det gäller bara att pricka in rätt vara på rätt vara...


Jag

 

På morgonen när jag vaknar är jag mysig

 

Efter duschen är jag fräsch

 

På kvällen när jag går ut är jag snygg

 

och på natten är jag underbar

 

Resten är jag nog bara jag...

,




Övriga genrer av nina DeBono
Läst 577 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-09-24 21:02



Bookmark and Share


  Quasimodo
Det låter underbart härligt i känslan i sitt JAG!!
2011-07-13

  Therés
hm..ja och när du bara är jag så är du troligen också mysig, fräsch, snygg och underbar
2008-10-02

  Anders P VIP
Är inte alla dessa skepnader du då?
2008-10-01

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt
2008-09-26

  Blåbäret
enkel underbar läsning...
2008-09-26

    onopordum
För mig är resten bortkastad tid. Men precis vid dina punkter stämmer "det".
2008-09-26

  kärleks ängel
vilken "söt " dikt blir varm i hjärta
2008-09-25

  Elin Katten Lo VIP
Jag tycker att den här är ärligt söt på något sätt. Men, jag skulle gärna se den utan den sista raden, den tar udden av det hela - för mig. Jag tycker om hela grejen annars!


Tack!

E
2008-09-25

  W.Riter
*ler* Den var skön!
2008-09-24

  Marie Å
Härligt skrivet......
2008-09-24

  Marie Å
Härligt skrivet......
2008-09-24

  Mr Lindemann VIP
Enkelt
Avskalt

och helt enkelt underbart
2008-09-24

  Bjarne Nordbö
Lysande.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

nina DeBono
nina DeBono