Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För ett ögonblick

 

För ett ögonblick tänkte jag låta mig

Älska dig

längta efter dig när du inte är nära

Sakna

 

Så lät jag påminna mig om att

Kärlek

ger längtan och smärta

Vakna

 

För ett ögonblick tänkte jag låta mig

Känna

din värme och ömhet mot mig

Njuta

 

Tanken på saknad när du går

smärta

Tar jag innan du kommer

Sluta

,




Fri vers av nina DeBono
Läst 792 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-10-02 18:53



Bookmark and Share


  kärleks ängel
att kärlek skall vara komplicerade när den är så naturlig!! vacker skrivet, tack
2008-10-03

  Manal
starka ord
2008-10-02

  Sophia B
Bokmärker! Både här & i hjärtat. Nådde mig!
2008-10-02

  Don Jorgé
Ett oväntat och trevligt slut. Fina reflektioner du förmedlar.
2008-10-02

  aol
elegant bara så bra gillas
2008-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Superb dikt!
Väldigt bra rimmat!
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

nina DeBono
nina DeBono