Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behov

 

I mina mörka vrår öppnar jag försiktigt en dörr

låter ljus och värme komma till

 

Stannar upp, ser mig lite annorlunda än förr

förstår mig själv, ser vad jag vill

 

Närheten till mitt inre och de behov jag har

 

ska jag uppfylla under den vandring som finns kvar

,




Fri vers av nina DeBono
Läst 667 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-30 19:31



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint fångat i det viktiga att se, hitta och förstå sig själv för det man är och som man är !!!
2008-10-05

  aol
underbar
2008-10-02

  kärleks ängel
vacker insiktsfull
2008-10-01

  Anders P VIP
stunder av självreflektion, när man är öppen, de insikterana är omistliga. fint
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

nina DeBono
nina DeBono