Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttryck

 

”Vilken uttrycksfull själ

Du har”

 

Sade du och lekte med mina känslor

 

”Vilket förvånat uttryck du har”

Sade jag när jag sparkade in ditt

 

Självgoda leende

,

 

 




Fri vers av nina DeBono
Läst 660 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-03 20:16



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
haha- kan inte heller låta bli att le, sadist som man är...gott skrivet!
2008-10-07

  K*
Hur sexig är jag nu motherfucker, ungefär

Bra driv

och jag kan inte heller låta bli att le
2008-10-04

  jonas a
härliga kast med orden, bra känsla, bra bra bra
2008-10-03

  Don Jorgé
Förmodligen inte meningen men jag har svårt att låta bli och dra lite på smilebanden. Känns som den andra fick vad den gjort sig förtjänt av.
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

nina DeBono
nina DeBono