Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du

 

Om du kan läsa mina

tankar

Vill du tala om för mig vad du ser

 

Ser du hur jag känner

var snäll och tala om

För mig hur det känns

 

Känner du min närhet

Snälla; visa mig hur

Nära jag är

 

Vill du att jag ska visa hur

det känns när jag

Känner, tänker och är

 

Nära

 

behövs bara en gest

,

 

 

 




Fri vers av nina DeBono
Läst 767 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-10 03:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nina DeBono
nina DeBono