Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ninjor sprider dom död.

Tysta
helt tysta
sprider dom sig

att döda dig med vanligt gift
vore alltför enkelt

Deras uppdrag
är att ta livet av dig
sakta
långsamt
utan att du märker något

Som ninjor sprider dom död.

Dom använder ett gift
som ingen bryr som om
att ifrågasätta

Giftet sätter sig på kroppen,
sakta men säkert
påverka den
förkortar
livet

små pärlor
som glittrar
vackra
men
livsfarliga

sötmans förbannelse
den segrande parten
över människans förstånd
och välmående

...sockret.




Fri vers av toolbox
Läst 272 gånger
Publicerad 2008-09-24 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

toolbox