Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, lite upprepning... men det är den här sviten som skall till NYA aforismer


SEDAN TAR JAG ETT LÅNG BAD




Du pratar för att du inte har något att säga
och inte har något att säga för att du pratar


De vet inte ens åt vilket håll poesin ligger!


Att dö som poet är sorgligt,
att fortsätta att skriva efter det är värre.


Dålig kritik är som klumpig diskning –
porslinet är antingen lika smutsigt som innan…
eller är krossat.

---

En riktig poet slösar inte med ord.


Jag bemöter mina belackare…
och sedan tar jag ett långt bad


Jag älskar språket
och är skeptisk mot det.





Övriga genrer av [jimmy]
Läst 529 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-25 01:07



Bookmark and Share


  [jimmy]
ja, ett långt bad...
och sen är det dags att ta itu med mer intressanta teman...

:)
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]