Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I botten av min rädsla


Finns all min övergivenhet

All min värdelöshet

All min sorg över att inte bli hörd


I botten av min rädsla


Finns all längtan som inte är mött

All kärlek som inte har nåt mål


I botten av min rädsla

Finns all mitt misslyckande i kärlek

All tro och vilja som har varit missriktad


I botten av min rädsla


Finns JAG




Fri vers av Nova-Liv
Läst 498 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-25 11:20



Bookmark and Share


  lizanystrom
gud vilken härlig text. tack!
2008-10-14

    deb8
I botten av ryggsäcken hittar man det mesta. Naket och fint skildrat om ett jag som vill bli sedd med alla ingredienser. NICE!!
2008-10-10

  [jimmy]
en stark dikt!

bra uttryckt men också bra insikter:
"I botten av min rädsla
Finns JAG"
2008-10-06

  Ex¤animo
Nej, verkligen inte ensam...
2008-10-02

  Blodros
ja...
och du....
du är inte ensam....
;)

gillar denna insiktsfulla text
2008-09-27

    Stella Stol
Fullt av hopp
2008-09-26

  lyckeli
Inte konstigt det är svårt ibland att hålla sig ovanför ytan...
2008-09-25

  friheten
Satrk och bra skriven!!!
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv