Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du skulle våga


om du skulle vilja skulle jag vara din vän

jag skulle stötta dig - jag skulle älska dig


om du skulle våga falla skulle du landa i en mjuk skog

med blommor överallt.



om du ville skulle allt bli ditt




Fri vers av Nova-Liv
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-25 11:27



Bookmark and Share


  Den Gråtande Nihilisten
Att bli någons, GE sig till någon så villkorslöst skrämmer mig. Är det kärlek?
2008-10-14

    Stella Stol
Så mjukt, så skönt beskrivet
2008-09-26

  friheten
Vacker skriven, mne en längtan i rösten
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv