Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvällspromenad på sjukhusområdet.


Fötterna tar sig fram

Fötterna tar sig fram
På jättelik grön gräsmatta
Dunkelt ljus i små fönster
Någon släcker lampan
Fötterna tar sig fram
Mot ett äppelträd
Jag sträcker handen efter ett äppel
Men det är onåbart




Fri vers av onopordum
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-09-26 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onopordum