Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

 

Ibland blir världen bara fel.
Allt jag gör känns bakvänt.
Dem jag träffar stjäl energi.
Ensamheten är ett gissel.
En enda stor frustration....

Jag går i baklås och kan inte
hitta varken ut, in, eller framåt.
Där står jag och våndas i mig själv.
Når inte ut och ingen tar sig in.

Det är då det känns som att ha gått vilse
och tappat kartan.
Som att förlora sig själv någonstans
dit man inte längre hittar.
Hur kommer man hem igen?

Det krävs ett lugn jag inte har.
En förtrolighet som inte längre finns och
tryggheten i att vara älskad......

Kropp och själ är inte överens.
Energiflödet är borta men viljan är kvar.
Jag ber ödmjukt om lite mer förmåga.
Men det kommer bara små och
snabbt övergående skvättar.

Jag liknar detta vid att dö
långsamt och en liten bit i taget.
Hur länge har jag hoppats att återfå
livsflödet utan resultat?

Kanske om jag slutar hoppas......men
hoppet är ju det sista som dör.....

eller

?


 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-27 11:47



Bookmark and Share


  Ilona _L
Ibland har vi människor för bråttom att få resultat.
När du släpper taget så kommer det till dig...
när det är dax...tålamod är inte en lätt hållning, men visst lär vi oss lite varje dag?
Kram
2008-09-27

  korpfjäder
I andras ögonspeglar finns ljus
i andras utsatthet ligger ödet
och i hjälplösheten väntar kraften
så har jag lärt mig hoppets väg
Ge inte upp.
2008-09-27

  Bibbi VIP
Själv kom jag till en punkt då jag måste låta jaget dö för att bli delaktig av Jesu uppståndelsekraft.
Jag bjöd helt enkelt in denna krafr i mitt inre och succesivt kom jag på fötter. Bokmärke.
2008-09-27

  Michaela Dutius
Sluta aldrig hoppas
under ske

ännu
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP