Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting är omöjligt

Jag brukar alltid säga
"ingenting är omöjligt"
Men när det kommer till kärleken
börjar jag tveka.

Varför gör jag det?
Det är ju just här man ska vara säker.

Varför tvekar jag,
att det någon gång
kan bli
vi.

Varför,
varför,
varför?

Jo, för denna gången har jag fel.
Allt är inte möjligt.




Fri vers av Dumb
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-09-27 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dumb