Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
of me (;


fel

Det finns fel hos alla !
Bara att mina syns mer än andras




Övriga genrer av pluuus
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-27 21:47



Bookmark and Share


  Havsbris
beror på vilka ser
på dig! Du eller andra?

fel i båda fall... tycker jag,
om de ser dig med ögon
kanske de ser bara dina
brister, de är värda inget!

Om de ser dig med själen
och hjärtat, så är de dyrbar,
tid att byta trenden kanske?

;o)
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

pluuus
pluuus