Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det hon ser

han ser hennes lidande, för en stund tänker han hur han ska få slut på det.
Det finns inget, det han gjorde förstörde henne totalt.
hennes liv är borta, snart finns hon inte mer.
hon böner o ber om en sista sak. han försöker att förstå och se det som hon ser
sen hörs ett skott och den glada flickans liv tynar bort. borta liksom han.




Prosa (Novell) av pluuus
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-11-20 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pluuus
pluuus