Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
of me (;


stor mening

Förlåt är ett ord,
Ett stort ord med en stor mening
Jag kan säga det om du vill, men hur många gånger
Ska jag behöva säga det egentligen




Bunden vers (Haiku) av pluuus
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-07 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pluuus
pluuus