Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
avmig (;


något val egentligen?

jag vet inte vad jag vill, jag vill inte se ,
vet varken ut och in . det är nu som jag
förstår vad alla menar , hur allt blir annorlunda
och svårt. vill inte ha det så , har jag något val?
ni försvinner och snart ser jag er inte längre,
det finns andra men räcker det? hur vill jag
egentligen ha det? vad är jag för er? eller är det
lika bra att glömma alla minnen jag haft med er,
jag är så vilse kan inte se , vill bara inte se.
allt känns så värdelöst och ensamt , verkligen ensamt även fast jag vet
att det finns några som finns för mig.
vad lever jag för liv & hur ska jag fixa till det?




Övriga genrer av pluuus
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pluuus
pluuus