Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(:


förstört

varför förstörs allt?
det jag försöker bygga upp.
jag sliter. jag vill och strävar åt mitt mål.
slutet, är dåligt. något får det att förstöras.
ingen vet, ingen har ens en aning vad jag tänker.
min tanke är på dig, du är vacker.
men det är redan förstört.
va positiv får man höra. jag försökte
förklara och jag tog inte chansen.
jag är feg

.. det kallar inte jag positivt .




Övriga genrer av pluuus
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-25 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pluuus
pluuus