Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
of me (;


felen.

Felen hos andra är lättare att se än hos sigsjälv,
Varför inte bara se på sig själv först? Det är det svåraste
Så är det att vara tjej.




Övriga genrer av pluuus
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-27 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pluuus
pluuus