Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förbjuden bok?



Igår valde en av de "civila" textväljarna min bok POETER.se till den första sidan och skrev en kort motivation i ett mejl: "I och med att jag och x är textväljare den här veckan la jag in din superba bok på första sidan!"


Men efter en kort tid försvann den därifrån!
Den knapphändiga, och falska, förklarigen blev:
"Den innehåller en lång rad med regelvidriga texter."

Läs och avgör det själv:
http://www.poeter.se/viewBook.php?bookId=2811


Visst är det roligare att skriva och läsa om naturen (se mina andra böcker!) än om Poeter.se... men är detta senare så FARLIGT...?!

Är det inte tvärtom: NÖDVÄNDIGT?!

mvh




Dagbok av [jimmy]
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-28 11:27



Bookmark and Share


  [jimmy]
och var det inte FÖRBJUDET
att ha DUBBELKONTO, Sune?!
(och som du klart försöker LURAS med...)


eller är man spammardåre då far man det...?!
tillsammans med frisedeln...

:))
2008-09-28

  [jimmy]
ja, Sune lindeman, jag anade att det var spammare i dårgänget De Sju Dvärgarna som utverkade att boken drogs in...

(ni som annars protesterar högljudt mot inblandning från Red, mot er...)

"är man spammare
så är man hycklare
oxå"

:))
2008-09-28

  [jimmy]
Tack, Sune Lindeman!

Det var väldigt moget och modigt av dig att erkänna det!
Även om du gör det under falskt namn (som du skapat förstås för att göra reklam åt dig själv... DÅRSMART!)

:))
2008-09-28
  [jimmy]
[jimmy]