Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter är 19 månader


Du och jag gumman



Jag närmar mig vacklande
med armarna flygande
öppna
du ler förväntansfullt
kisar busigt med ögonen
jag flyger
bzzzzzar
med munnen
ett ljud som gör
dig
uppsluppet glad
mina fingar kliar
av längtan till dina
armar

Jag närmar mig
närmare
och närmare
du skakar av spänning
och ditt leénde
gör mitt bröst
varmt av välbehag

och

LYFTER

dig i mina armar

HÖGT

upp i luften

virvlar genom
syret som
fyller dina lungor
och mina

svävar på mina
händer
skratt som fyller
mina ögon med
tårar
av kärlek




du och jag

gumman

du och jag




Fri vers av Havanna
Läst 173 gånger
Publicerad 2008-09-28 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna