Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spela


vilken sträng
ska spelas
när man har
många på sin lyra?

en
eller flera
spela på alla
kanske inga alls?

slår an ackordet
spelar försiktigt
på strängar

mörkt, ljust
starkt, svagt

väljer några
i taget

frustrerad
slänger jag ut
notsystemets
ordnade rad

slår mig fri
från notbundenhetens
präktighetsfasad

river bladet
där andra angett tonen
skapat melodin

längtan
att finna uttryck
spela
egen melodi

spelar häftigt
som jag vill
låter toner
komma fritt




Fri vers av Marreb
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-28 22:27



Bookmark and Share


  micke marin
Utmärkt! Spela på utav bara tusan.
2008-10-07

  Leif Furstedt
Smakar på en vild frihet att söka egna vägar till välljud.
Härlig o frisk.
2008-09-29

  Hannadraken
och jag bara ler. obstinato-text...
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb