Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du..............



Vill du stå med mig.......

På toppen av berget - Blickandes ut över solvarma kullar

Njutande av utsikten och vinden mot ansiktet



Vill du vila med mig......

I värmen av famnar och kroppar nära

Vetande att här kan vi vara trygga



Vill du vandra med mig....

På stigarna genom skogen

Utforskande av varje liten krök av livet



Vill du


Stå Stolt
Vila Trygg
Möta Öppet



Med mig




Fri vers av Nova-Liv
Läst 429 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-29 11:09



Bookmark and Share


  Gunnar Norrman
Så underbar dikt! Jag blir varm och full av glädje!
2008-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Och bilden! Den gnistrar! Läcker!
2008-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag förstår mig inte på den man som inte vill allt detta underbara.

Mäktigt vacker dikt.
2008-10-01

    Stella Stol
Nyfiket undrande, vart?
Låter gott och skönt
2008-09-30

  Elaine.S VIP
Otroligt vacker och rofylld bild som passar så bra till dina ord...
2008-09-29

  Blodros
....ja såklart, vännen ;)
2008-09-29

  edgeC
väldigt vacker och talande
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv